FESTOOL сервиз

Безкомпромисно представяне

Наред с отличните машини ние Ви предлагаме и услуги с превъзходно качество. Нашите пакети с услуги са на разположение за директно, практично и всеобхватно сервизиране за Вас и Вашия инструмент. През целия живот на инструмента ние сме довереният партньор на Ваша страна. Можете да ни се доверите - ние ще Ви помогнем във всяка ситуация. Защото ще направим всичко, за да сте удовлетворени и да спечелим Вашето доверие във Festool. Само когато Вие сте доволни, сме доволни и ние.

FESTOOL сервиз

Гаранция all-inclusive

Плюс услуги към Вас.
След регистрация на Вашата нова машина, тя е напълно осигурена през първите три години.

Пълен ремонт

Вашият инструмент е ремонтиран от Festool.Вашата машина ще бъде ремонтира от нашите експерти съвестно, бързо и с богат опит.

FESTOOL сервизГаранция all-inclusive

Спечелете от всеобхватната сервизна услуга – гаранция all-inclusive. След онлайн регистрацията на Вашия нов Festool инструмент в срок от 30 дни след покупката той е напълно подсигурен за първите три години. А Вие можете да се концентрирате върху това, което има значение: Вашата работа.

FESTOOL сервиз

Пълен ремонт, безплатно.

Бързо, цялостно и безплатно за първите три години. Ние заменяме дори типично бързоизносващите се части, гаранцията е валидна също за Вашите акумулаторни батерии и зарядни устройства.
FESTOOL сервиз

Замяна при кражба.

Срещу малка сума на самоучастие ние заменяме през първите три години Вашата машина след кражба с нова машина.

 

FESTOOL сервиз

Гарантирано оригинални части.

Всяка резервна част е налична за поне десет години. В противен случай ще получите безплатно нова машина.

FESTOOL сервизВръщане на парите.

Ако не сте впечатлени от машината, имате 7 дни на разположение след покупката и регистрирането да върнете машината.
FESTOOL сервиз
Пълен ремонт

Основно ремонтирана и с шест месечна гаранция за сменените резервни части, Вашата машина много бързо е обратно в ръцете Ви. Ние не само ремонтираме, но и поддържаме, проверяваме и регулираме. Професионалистите от нашия оторизиран сервиз се грижат съвестно и бързо, имат голям опит. В рамките на нашата гаранция all-inclusive това е дори безплатно през първите три години.

FESTOOL сервиз

Максимално ноухау

В нашия оторизиран сервиз разполагаме с компетентни сервизни техници, които с висок професионализъм и точност извършват ремонта. С нашето специализирано сервизно оборудване ние гарантираме първокласно качество на ремонта. При ремонт на Вашата машина ние използваме само оригинални резервни части.

FESTOOL сервиз

Повече от ремонт

Вашата машина се анализира всеобхватно и се проверява, когато напуска нашия сервиз. След ремонт в сервиза винаги се извършва електрическа проверка за безопасност.

Поглед към сервиза на Festool